Ingredienser Portioner. 4 390 g stora vita bönor 2 1/2 dl vispgrädde ca 7 dl pasta (gärna penne) 7 dl motsvarar ca 280 g 2 förp mozzarella (à 125 g) 200 g frysta haricots verts Att ha hemma 6 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 1/2 dl chilisås 1 tsk oregano Lägg till i inköpslistan
Smaka upp med baskrydda -. ostsås (se recept nedan). Ostkrämig Pasta & Veggratäng 2016. Koka upp under omrörning och sjuda i 3-5 minuter. (vanlig ugn + 25°) - Till gyllenbrun färg
Häll sedan över crème frache-blandningen. Mät upp smör, vetemjöl och kallt vatten i en bunke. (Låt gärna stå framme i rumstemperatur minst 15 min så att smöret blir mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.