Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Nu ska jag slänga mig raklång i soffan dels för att jag har en mycket ilsken ansiktsnerv och dels för att jag har varit på ett mindre roligt läkarbesök, men mer om det en annan dag, nu mot soffan
Denna helg är barnen hos sin pappa (förutom äldsta sonen) vilket ger större utrymme för egentid och återhämtning och jag har just så här i fredageftermiddagen inga andra planer än att göra det som faller mig in för stunden
Jag ville dela med mig av mitt stora intresse för mat och hälsa, inspirera och hjälpa till, och visa på möjligheter att äta gott även som glutenintolerant
I dag gör vi ett mellanting. Undvik snabbmakaroner dock, de blir bara vattniga och snubbiga. Blanda med en klick smör i en ungsfast form och blanda i purjolök och stekt bacon
Så vi pressar apelsiner för glatta livet här hemma och i dag till åt vi migas. Lite lagom lyxigt med färskpressad apelsinjuice till frukost och jag är storkonsument på apelsiner just nu
Igår ringde DN migoch hade en intervju med migmellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Tankarna om en fusion mellan vad som är en av Sveriges kanske mest serverade lunch, skomakarlådan och en grillad bit högrev slår mig likt en rivningskula mot en dammig betongvägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.