Blanda kokos och kakao. 13 dl kokosflingor. 1Strössel3 dl kokosflingor 1 msk kakaoBlanda alla ingredienser till skumbollarna. Vispa med elvisp ca 30 minuter
Sikta i mjölblandningen och vänd runt försiktigt med en slickepott, avsluta med mjölken. För att lossa bakplåtspappret lättare kan du pensla med kallt vatten på pappret lite innan och lossa det försiktigt
Blanda mjöl, marsánpulver, vaniljsocker, bakpulver och socker i matberedaren med kniven monterad. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med uppvispat ägg
Jag brukar köra medkokos då jag tycker det är väldigt gott. Skönt med en lugn söndag, särskilt efter några dagar när det har varit full fart i stort sett hela tiden
En vanlig och väldigt god kaka på Balkan som bakas med smördeg. Traditionellt brukar man fylla dem med en marängfyllning men dem är även vanliga med vaniljfyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.