Det var verkligen länge sedan jag bakade bröd och det finns ju en naturlig anledning till det, jag äter ju själv inte bröd längre så då är det inte så lockande att baka
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Genom att enbart hålla igen på kalorierna en dag i taget och med några dagars mellanrum hinner kroppen aldrig ställa om till svält utan förbränningen är fortfarande lika hög, vilket gör att kaloriunderskottet ger minus på viktkontot
Den innehåller apelsin, mango, ingefära samt gurkmeja och piggar verkligen upp i vinterkylan. Jag kickar igång denna måndag med en härlig lysande gul solskenssmoothie
Jag trodde att smaken av kantareller skulle komma i skymundan, men det var snarare tvärtom. Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
Någonstans på det världsomspännande internet såg jag någon göra en stek med endast salt, peppar och lök som kryddning vilket egentligen rent logiskt borde vara det mest rätta
Vad vill vi åstadkomma med kosten. Men om du verkligen känner att du behöver nåt på eftermiddagen eller kvällen så rekommenderar jag 1-2 kokta ägg eller en kopp kaffe eller te med en klick kokosolja i. Vill avslutningsvis även tipsa om Hälosatsningen – kostrådgivning online i 12 veckor som drar igång nästa måndag 9 januari. Inlägget Kom igång med din viktminskning – Del 1 dök först upp på Clean Eating by Annika
Det är viktigt att syre kan komma in i behållaren, till skillnad mot tex syrning av surkål. bl a Expressen påstås förbättra matsmältningen (på grund av levande bakteriekultur) vilket jag verkligen är i behov av
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.