Här nedan följer huvudrättsreceptet, och hjortronparfaitreceptet kommer snart. Vill man göra något mer spännande kan man istället testa denna potatiskaka med getost (det kommer vi göra själva till nyår, tillsammans med portvinssås, återkommer efteråt med recept
När vi kommer upp på själva berget möts vi av sång, underhållning, hyresgästförening som ordnat tillställning, bjöd på hamburgare och korv med bröd, ansiktsmålning, hästridning
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Instagram är numera mitt forum för matdokumentation, och det var gensvaret från min gamla vän A som fick mig att inse att jag måste se till att åtminstone jag själv kommer ihåg hur det gick till när soppan tillagades
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.