Jag älskar frosting med philadelphiaost, men ibland tycker jag att det kan vara svårt att få till konsistensen och man behöver använda mängder med florsocker (vilket gör att den blir himla sött)
Riv av skalet av citronerna och apelsinen utan att få med det vita. Pressa ur saften i en kastrull, men behåll ett par matskedar för att röra samman med redningen, låt saften koka upp tillsammans med skalen, 2 dl socker och smöret i ett par minuter. Vispa ihop de 2 äggen med en gaffel, vispa ihop med krämen i kastrullen
Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Sen har jag färgat vaniljfrostingenmed pastafärg för att få till den där blåa Frost-färgen. Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp
Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Vispa ägg, socker, sirap och vaniljextrakt med elvisp. Blanda vetemjöl med kryddorna och bakpulvret i en skål
Hej, Medina här. Här kommer jag med supergoda cupcakes, detta är en perfekt frosting för er som varken gillar smör eller färskost Muffinsen är saftig och god, mycket vaniljsmak och passar jättebra till marängglasyren
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner växelvis med smörblandningen. vaniljfrosting. Spritsa på muffinsen och garnera med lite strössel ca 12 mellanstora saffran
De skulle toppas med mycket frosting och gärna rosa. Veganska muffins finns det mängder med recept på. Mina kriterier var att den varken skulle innehåller cream cheese, grädde, mängder med socker eller en massa tillsatser
I morse så blev det i alla fall gröt i och med att jag skulle styrketräna på förmiddagen. Klicka vaniljfrostingen över gröten, ha på lite mer rivna morötter och ev lite valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.