Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
Det blir en stor deg som räcker till fyra rejäla, härliga limpor. När jag bakade dessa mjuka och goda limpor, med rågsikt och linfrö, utgick jag ifrån ett mycket användbart brödrecept som finns i boken 'Vår kokbok'
Ett lass med munkar fick det bli. Dessa blir verkligen som man tänker sig att de ska smaka. Som förr. Vintern är ju här och idag skulle de minsta åka skridskor på ishallen med skolan
Jag delade alltså upp en burk kokosmjölk i två och gjorde chiapudding med två olika smaker. Häll hälften av kokosmjölken i en skål och häll resten i en annan skål
Chia innehåller sju gånger mer C-vitamin än apelsiner. Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding med kokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll
Passade på att kombinera kokos och saffran som jag blev tipsad om. 11 dl kokos. 11 dl kokos. I går bakade jag kakvinster till den årliga vårbasaren på lördag
Följ 175 grader på Instagram. Ibland samverkar saker och ting på ett nästan kusligt vis. Först fyller jag halva frysen med sockerkaksrester efter ett antal misslyckade försök med att få fram ett recept på den här chokladkakan med cream cheese-fyllning
Bland annat kan du hitta basen till den här goda kokos & limeglassen. Den här glassen är baserad på mina två absoluta favorit ingredienser, kokosgrädde och banan
2½ dl ríven kokos. Smält smöret i en gryta, blanda ner övriga ingredenser. Skala och skiva äpplena. Lägg äpplena i en smord pajform, bred pajdegen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.