Kockens krämiga potatisgratäng. (5-6 port). 5-6 dl. 2-3 st. Gratinera ca 15-20 min till i ugnen. Ta ut den ur ugnen, låt stå i 10-20 minuter innan den. Det finns andra modeller oxå 5-6 port. 5-6 dl vispgrädde. 2-3 st vitlöksklyftor
Kockens Broccolipaj. Pajdeg - Gör så här. Idag bjuder jag på ett vegetariskt recept. på smörgåspapper så blir det enklare att få det tunt - jag körde smör, mjöl och
Skiva köttet och servera med ugnsrostad potatis och pepparsås. Spraya smör-&rapsolja över potatisen. Häll på den syrad grädden och koka ihop till önskad konsistens, 5-10 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk Arla® Klarifierat Smör Pepparsås
Korv nummer två, den som Daniel Räms hade i sitt tävlingsbidrag var mer åt det traditionella merguez-hållet i smaksättning, med vitlök, paprikapulver, kummin och citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.