. Receptet kommer från Svenskt kött, men varifrån namnet Skrytgryta kommer ifrån är helt oklart. Men en gryta som går snabbt att sno ihop, men funkar ändå som en fredag eller lördagsmiddag om man väljer att inte stå vid spisen en heldag
Mer svamp. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Hej alla glada matvänner. Den här veckan har mina elever i årskurs tre haft hand om det varma köket och lagat mat till restaurang Stjärnklart på Almåsgymnasiet
Paleorecept à la LCHF/Keto. Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år. Jag började själv min lågkolhydratbana under våren 2009, efter en föreläsning med Dr Annika Dahlqvist
Då är vi alltså framme vid tipsartågets ändstation nu, visserligen två dagar för tidigt (eller en, beroende på när du läser detta) men vi vill ju att ni ska kunna hinna få hem alla ingredienser också så ni kan blanda er drink
Idag har jag verkligen gjort gott julgodis. Och nyttigt dessutom. Helt sockerfritt. Innehåller bara massa nyttigheter som inte bara smakar gott utan även gör gott, både för kropp och knopp
Fördela sparrisen med knopparna utåt på tårtan. Kantskär brödskivorna. Lägg tre stycken bredvid varandra, med långsidorna mot varandra, på ett uppläggningsfat
Skär bort knopparna och lägg dem åt sidan. Koka sparrisknopparna i lättsaltat vatten några minuter. Fördela soppan i portionsskålar och lägg lite sparrisknoppar i varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.