Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjuditi, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och litekrisp
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassiskpannbiff. Smält smöret i en stekpanna och och bryn löken först på medelvärme och sedan på svag värme tills den är brun och mjuk
Blanda i en bunke med saltet. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Blanda med olja och vinäger. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylldfläskytterfilé som jag helstekte och serverade medpotatisgratäng
Så idag blev det ”Kycklingfylldmedchili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.