Jo jag stekte upp lite kyckling kryddad med grillkrydda (gjorde jag igår) Sedan knaper steker man bacon i små bitar, låt det rinna av lite på hushållspapper, isbergssallad, riven eller flagad parmesanost, gurka och jag hade även i lite fetaost det tycker jag är gott till
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. När degen bearbetats strör du lite mjöl över degen och lägger en handduk över bunken, eller spänner över plastfolie
Visst kan man få till en gräddig sås utan just kossans grädde. Tänk på att försöka köpa en så lite saltad stek som möjligt och helst gräsbetande djur framför ekologiskt
Såklart det vill väl alla. Vill du göra baguetter så funkar det också men då får du jobba lite med degen och mera mjöl på bakbordet, snurra till baguetter
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Ett ganska kärt besvär, då jag gillar utmaningar, Således bytte jag ut philadelphiaosten mot Tofuttis Creamy Smooth och vanligt smör mot Carlshamns mjölfria, men annars samma ingredienser som anges i receptet
Älskar soppa och det är toppen att ta till när manharlite kcal kvar när dagen lider mot sitt slut. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så manhar ordentligt kvar när det är dags för middagen på kvällen
Efter lunch och middag villman ibland ha något sött. » Granola med mörk choklad och salta mandlar. Eftersom det verkar ha kommit en del nya läsare sedan jag flyttade till amelia så vill jag presentera goda grejer som finns i bloggens kategorier
Jag har nu utvecklat olika program för olika människor och har nedan webbkurser som startar den kommande månaden – läs och välj den kurs som passar dig och som du känner dig mest inspirerad av
givetvis kämpar jag på med experimenterandet och vill så klart att min dotter ska slippa ärva min inte längre så hemliga trångsynthet när det kommer till fisk
Självklarthade vi lite hyvlad parmesan på. I lördags, när Johan var på Liseberg och åt julbord med grabbarna, så köpte jag lite gott som jag skulle smaska på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.