Kladdkaka-pannacotta Tårta
rienaapp
rienaapp

Kladdkaka-pannacotta Tårta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kladdig Kladdkaka
  • 150 G Smör
  • 3 Ägg
  • 3 Dl Strösocker
  • 2 Dl Vetemjöl
  • 1 Dl Kakao
  • 1 1/2 Tsk. Vaniljsocker
  • 2 Krm. Salt
  • Sätt Ugnen På 175 C.
  • Smält Smöret .
  • Rör Ihop Socker Och Ägg I En Bunke.
  • Blanda De Torra Ingredienserna Och Rör Ner I Smeten Tillsammans Med Smöret.
  • Häll Smeten I En Smord Och Bröad Form Med Löstagbar Kant.
  • Grädda I Mitten Av Ugnen 17-20 Min Tills Kakan Är Torr På Ytan Men Fortfarande Känns Lite Lös I Mitten . Låt Kakan Svalna.
  • Hallon Pannacotta
  • 1 1/4 St Gelatinblad Eller Gelatin Pulver
  • 3 1/3 dl Vispgrädde
  • 1 Dl Socker
  • 1 Tsk. Vaniljsocker
  • 100 G hallon eller mix bär
  • Låt Gilaten Blad Ligga i Kallt Vatten I 5 Min.
  • Koka Upp Grädde, Socker Och Vaniljstång.
  • Lyft Upp Gelatinet Ur Vattnet Och Rör Ner Det I Grädden Så Att Det Smälter. Ta Bort Vaniljstång. Låt Pannacotta Svalna.
  • Ställ Den I Kyskåpet Tills Den Har Stelnat.
  • Lägg hallon pannacotta ovanpå kladdkakan och dekorera med frukt eller bär.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.