Blåbär/Hallon Pannacottacheesecake
rienaapp
rienaapp

Blåbär/Hallon Pannacottacheesecake

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g Sockerfri Digestiv Kex
  • 100 g Smält Smör
  • Krossa Kexen Och Blanda med Smör, Lägg i Ugnen i 175 Grader i 8 Min. Tar ut Kexen Från Ugnen Och Låt Den Svalna.
  • Pannacotta
  • 1 1/4 St Gelatinblad
  • 3 1/3 dl Vispgrädde
  • 3 Msk, Stevia Eller Socker
  • 1 Tsk. Vaniljsocker Eller Vaniljstång
  • Låt Gilaten Blad Ligga i Kallt Vatten I 5 Min.
  • Koka Upp Grädde, Stevia Eller Socker Och Vaniljstång.
  • Lyft Upp Gelatinet Ur Vattnet Och Rör Ner Det I Grädden Så Att Det Smälter. Ta Bort Vaniljstång. Låt Grädden Svalna.
  • När Den Har Svalnat, Häll Pannacottan Över Kexen.
  • Ställ Den I Kyskåpet Tills Den Har Stelnat.
  • Cheesecake
  • 600 g Cream Cheese (Philadelphia Eller Annat Märke)
  • 1 dl Vispgrädde
  • 200 g Bär (Hallon Eller Blåbär)
  • 2 dl Stevia Eller Florsocker
  • Vispa Grädden. Rör Ner Cream Cheese, Socker Och
  • Bär. Vispa Ihop.
  • Häll Cheesecake Över Pannacottan.
  • Låt Stå I Kylen i 2 Timmar
  • Dekorera Tårta med Bär .

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.