Kladdkaka LCHF
Jeanettes Viktresa
Jeanettes Viktresa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Här kommer receptet på en jättegod kladdkaka som är lite som chokladmousse i konsistensen.
  • Receptet kommer ursprungligen från Åsa på 56 kilo
  • 200 g 70% choklad (Fazer dessertchoklad)
  • 200 g smör
  • 1 dl sockerersättningsströ (tex sukrin)
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 4 ägg
  • Smält smör och choklad på låg värme.
  • Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt.
  • Häll chokladsmeten i äggsmeten och vispa en stund.
  • Häll i springform och grädda i 200 grader i 6 minuter Låt stå kallt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.