Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
Lite högre och lite luftigare än vanlig kladdkaka, men otroligt kladdig, len och god. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten Pudra gärna lite florsocker över kakan
Kladdig choklad & bananproteinmuffins. Min sambo tittar ofta lite snett på mig och skrattar när jag håller på och pysslar och fixar och trixar med min mat
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka. Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan
Åh, vilken mysig helg jag har haft. Mammsen, syrran och finaste brorsdottern har varit på besök. Vi har haft en riktig tjejhelg som bland annat har innehållit dans på Friskis och svettis, shopping, café-besök, matlagning, bakning, sällskapsspel, film, julmarknad och glöggmys
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.