Dela kycklingfiléer i mindre bitar. Hacka lök, vitlök och dela äpplen i tärningar. Fräs, lök, vitlök och äpple i olja tillsammans med kryddorna i en gryta
Dela kycklingen i 8-10 bitar. Bryn bitarna i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Skala och hacka löken, fräs i stekpannan tillsammans med ananasringar skurna i bitar samt russin
Skär filéer i skivor, krydda med salt och peppar och bryn i en fettsnål panna. Skär paprikorna i mindre bitar, lägg paprikor och kyckling i en eldfast form
Smula ner jästen i en bunke. Häll fingervarmt vatten över och rör om så att jästen löser sej. Rör ner margarin, gräddfil, ägg, salt och socker och det mesta av mjölet
Dela crabsticks i 2 cm stora bitar. Koka upp vattnet med buljongtärningen. Smält margarinet och vispa med mjölet, häll genast ned buljongen och vispa så att det inte blir klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.