Låt puttra medan du kokar ris eller potatis och steker kycklingfiléerna. Detta tillsamman med låg energi och ork för att laga mat ledde till att jag helt enkelt gjorde en sås medsalsan som lite otippat blev riktigt god
Ingredienser SalsaKyckling Receptet är för 4 personer 4 st kycklingfilé 200 g purjolök 1 st röd paprika 1 st gul paprika 3 dl kokosmjölk 2 dl het salsa Efter tycke
Snabbfixat och friskt med den syrliga salsan. Blanda med citron och olja. Salsa. Smaka av med salt. 1 avocado2 mogna tomater1 kruka korianderdrygt 1/2 citron1 knapp msk olja1 charlottenlöksalt+2 st kycklingfiléer1 tsk spiskummin1 tsk paprikapulver1 skvätt citronordentligt med salt & pepparolja+parmesan (eller dylikt)tortillabrödsalladsbladSkär kycklingen i små bitar, rör ihop med kryddor och olja
Skiva upp kycklingen och servera på tortillabröd med coleslaw och salsa verde. Skaka av marinaden från kycklingfiléerna och stek dem på medelvärme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Dela kycklingklubborna i lår och ben, salta och. Skär skalet av mandarinerna, skär ut klyftorna utan att det vita följer men, ta vara på saften, den skall med i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.