Åter hemma efter tre veckor i husbil så finns det ju lite att pyssla med hemma kan man lugnt säga. Det som främst kräver kärlek är trädgården som blommat över delux
Why fuck around. Kokostopp-Hej. Nu var det längesen det kom upp något nytt här. Och då antar du självfallet att jag bara har legat i soffan och latat mig
Melt the butter, add the water and make sure it’s 37 degrees before you blend in the yeast (or you will kill it). 37 degrees before you blend in the yeast (or you will kill it)
Gör ett snitt i baguetterna, inte rakt igenom. Blanda ceme fraiche, majonäs, skuren skinka, créme bonjour, sambal oelek, skuren purjolök, svartpeppar, paprikapulver och cayenpeppar
Jag tycker det är stor skillnad än de vanliga korvarna där köttet redan är tillagat. Men för att jag faktiskt skulle kunna dela med mig av ett recept på en KILLER grillkorv så var jag tvungen att ta och höja snäppet lite på tillbehören kände jag
Make the filling first becouse it needs to be killed a little bit before you filling the pie shell. You don't need to kill or bake the shell before filling
FUCK CANCER. God kväll. Idag är en tråkig och sorglig dag minst sagt. Fick på förmiddagen veta att en jobbarkompis inte längre finns med oss här i livet
Recept på degen tog jag från Pain de Martins surdegsbok, jag skriver det ur minnet, so don't kill me om det blir fel, jag har gjort lite ändringar i receptet också
The series stars Daniel Brühl, Luke Evans, and Dakota Fanning as an ad hoc team assembled in mid-1890s New York City to investigate a serial killer who is murdering street children
Tyvärr kan man fin-väder till trots dra på sig roliga vår-förkylningar och idag är jag halvt-som-halvt däckad av min onda hals och killande näsa och misstänkta feber
Kill me slowly please. hur man lagar frukost och efterrätt av ett paket kikärter. Ja, som rubriken och denna *dramatiska* bild på en tetra kikärter skvallrar om så ska vi alltså laga tvårätters (eh
Ett inslag jag hoppas är här för att stanna och inte bara passade bra in i de båda starka trenderna ”fuck fine dining” och ”nose to tail” som har färgat mycket av vår mat det senaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.