Glutenfri formfranska | Gluten free French toast bread
Helen Holmberg
Helen Holmberg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 33 propoints for the whole bread, about
  • 2 pp per slice
  • 1,5 liters form
  • 2,5 dl vatten
  • 1 paket jäst
  • 0,5 msk fiber husk
  • 5 dl glutenfri mjölmix
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk olja
  • 1½ liters bakform
  • 1 package of yeast (50 gram)
  • 0,5 tablespoon of Psyllium Husk
  • 2,5 dl of water
  • 0,5 teaspoon salt
  • 1 tablespooin oil (neutral)
  • 5 dl gluten free flour mix
  • 1,5 liter baking pan
  • 30 minutes on
  • 200 degrees Let it rest in a towel after untill it

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.