Det här mina damer och herrar är ett mycket gott och lätt recept som jag tidigare lagt upp här, men det som skiljer de åt är att jag gjort dessa iugnenistället för i stekpannan
Kesoplättar har jag ätit förut men då stekte jag dem i stekpanna och eftersom det intefinns mycket som är tråkigare än att steka pannkakor var jag snabb att prova tipset om att tillaga dem iugnen
Efter det drog jag mig för att testa igen men så såg jag att Annica gjort dem iugnen. Alla verkar göra Åses kesoplättar just nu och de är väldigt populära både på bloggar och på instagram
Kesoplättar är perfekta som mellanmål då de är nyttiga och rika på protein. Det som förvånade mig första gången jag provade dessa var att de smakade precis som plättar
Dagen började sisådär. Idag skulle jag få sova ut på morgonen, det var planen iaftills dess att min kära dotter bestämde sig för att komma ner och väcka mig
Vill göra dessa goda kesoplättar, men då ska jag nog ha grekisk yoghurt, räkor, rödlök och stenbitsromtill dem, istället för det traditionella sylten och grädden
Lätt som en plätt att göra dessa godingar. Stek på ganska svag värme på en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.