Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk curry 2 msk tomatpuré 400 ml kokosmjölk 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl torkade röda linser 1 tsk sambal oelek 250 g körsbärstomater salt peppar 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos. Jag har inte ätit det sedan jag var 18 år och besökte Hultsfredsfestivalen, så det var jättekul att få smaka på det igen
Jag kan bara gissa, och hoppas på, att många har som mål under året att äta mer vegetariskt. Att äta vegetariskt är inte bara en vänlig handling mot miljön, utan även för plånboken, smaklökarna och hälsan
En mättande soppa med härliga smaker. 4 port. Ingr. 1 l vatten, 1 hackad gul lök, 2 hackade vitlöksklyftor, 4-5 cm färsk ingefära skalad och skivad, ½ röd chilifrukt urkärnad och hackad, 3 dl röda linser sköljda i kallt vatten, 2 buljongtärningar höns eller grönsaks, 1 burk krossade tomater, ½ citron
Festivalmat för mig, jag har verkligen gillat langos. Men när man blivit serverade några halvgräddade drypande i gammal olja så vill man inte längre köpa maten på festival
Hej. Jag måste verkligen anstränga mig för att hålla ihop just nu alltså. Det är inte det lättaste att försöka rodda ett spirande matföretagande (vilket det här ju verkar bli – helt crazy