1100 g
cottage cheese, 1,5% 1 ägg 0,75 msk fiberhusk 1 tsk flytande margarin blåbär 3 msk naturell kvarg, 1%Mixa cottage cheese, ägg och fiberhusk till en slät smet med en stavmixer och låt sedan svälla 5 minuter. Häll flytande margarin i en stekpanna och klicka ut smeten till tre plättar och platta ut. Stek ett par minuter per sida på medelvärme tills de stelnat och fått fin färg. Servera med blåbär och kvarg.
Hej. På söndagar får man äta pannkakor. Så det så. Här är en klassisk variant som går fort att göra och dom resulterar i pannkakor med en perfekt koncistens
Kesoplättar – gör så här. 1 sats Ingredienser Kesoplättar 250 g keso eller minikeso, 1 liten burk 2 ägg 1 msk fiberhusk, eller dinkelmjöl 1/2 krm salt 1/2 krm vaniljpulver olja, till stekning
Kesoplättar är perfekta som mellanmål då de är nyttiga och rika på protein. Det som förvånade mig första gången jag provade dessa var att de smakade precis som plättar
Godmorgon. Dagen började sisådär. Idag skulle jag få sova ut på morgonen, det var planen iaf tills dess att min kära dotter bestämde sig för att komma ner och väcka mig
Vill göra dessa goda kesoplättar, men då ska jag nog ha grekisk yoghurt, räkor, rödlök och stenbitsrom till dem, istället för det traditionella sylten och grädden
Lätt som en plätt att göra dessa godingar. Kesoplättar. Ingredienser 1 portion – (2-4 plättar). 1 ägg100 gram keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhuskEn nypa salt
Jag har läst på många ställen om kesoplättar. I lördags när jag sprang långpass med Susanne och Sören hade vi energi-mys-paus och Susanne hade kesoplättar med sig
Kesoplättar i ugn 12 st. Det här mina damer och herrar är ett mycket gott och lätt recept som jag tidigare lagt upp här, men det som skiljer de åt är att jag gjort dessa i ugnen istället för i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.