Chiafrön var verkligen i ropet för några år sedan och nu har även jag testat det. Jag använder jag det istället för gelatin/AgarAgar eftersom det är lättare att få tag i än AgarAgar, smakar mindre, är fullproppat med protein, vitaminer, antioxidanter och innehåller mer omega-3 än någon annan naturlig källa och är såväl paleo, gluten- och laktosfritt
Även ett perfekt mellanmål. Alltså äggröra är bara så gott. Och det ska ju vara nyttigt också. Varje gång jag äggröra tänker jag samma sak varför gör jag inte detta oftare
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 4 st Ägg 1 dl Strösocker 6 dl Vetemjöl 125 g smör 2 tsk Bakpulver 3 1/2 dl vatten Till servering Vispad grädde sylt