För att laga Bra glutenfri pizzadeg1. Lägg på önskad fyllning och grädda i 225c ca 10-15min. Smula jästen och tillsätt vattnet och rör tills jästen löser sig
Världens bästa bröd- ljust surdegsbröd med vete. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid
Bloggen kommer handla mycket om glädje och positivt tänkande, träning, recept som är naturligt glutenfria, mejerifria och FODMAP-vänliga, om att leva livet som man drömmer om och om att våga tro på sig själv
Vaknade upp till en regnig morgon idag, riktigt mysigt. Hoppas ni alla också har haft en fin morgon ♥. 2015-09-06, 10. 3 dl mjölk100 g smör7-8 dl vetemjöl4 tsk bakpulver1 tsk salt
Jag har haft svårigheter hela förra veckan att lägga in en beställning på Renée Voltaires hemsida. Olika typer av krångel med kortbetalning, och därhemma har bovetecrunchen sinat i skafferiet
Det funkade riktigt bra att värma den sedan, så riktigt bra lunchlåderecept skulle jag säga. Gratinera i nedre del av ugnen på 225 grader i 20-30 minuter
Grädda pajskalet i ca 7-8 minuter tills det börjar få färg. Gör du ofta paj. Det gör jag. Tycker det är ett suveränt sätt att ta vara på leftovers i kylen, man tager vad man haver och det blir ändå alltid gott liksom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.