Den hade jag skurit i klyftor, vänt i rapsolja smaksattmed vitlök, samt ljus soya. Ni får helt enkelt stå ut och kanske till ochmed köpa er lite vildsvinskött av en snäll jägare i er närhet
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Jag blev serverad glass smaksattmed brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld med fetaost ochsmaksattmed rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika 1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Toppingen medlavendel kan anpassas efter vad man har tillgängligt. I vårt letande efter lämpliga saker att servera i vårt kafé i Blå Huset blev vi tipsade av en god vän om detta recept med blå vallmpfrön och massor med citron
Smaka av med salt, svartpeppar och kycklingfond. Hacka schalottenlöken och pressa vitlöken. Blanda såsen med pastan och strö över limezest, riven parmesan och resterande baby spenat
Jag är som ni säkert märkt glad i biscotti och de medlavendel är klart bäst tycker jag jag gillar mina små som en munsbit till kvälls teet men man kan självklart göra dessa större och förlänga gräddningstiden om man önskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.