Ingredienser Sås: 500 g kycklingbröstfilé 150 g babyspenat 1 st schalottenlök 1 st vitlök 100 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde, 40% fett 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar, malen 1 msk kycklingfond 1 st lime, både zest (skal) och saft Topping: 50 g Riven parmesan Tillbehör: 250 g pasta Skriv ut
Häll av pastavattnet och blanda samman pastan med kycklingsåsen. Det är ju så gott, går fort att göra och sen finns det så otroligt många sätt att variera sig på
Vi har behövt en ny soffa länge, dels så är den vi hade sliten och dels så är den alldeles för liten för oss med tanke på att vi har en tre-sitsig soffa när vi är fyra i familjen
Krydda kycklingen med salt och peppar. Tillsätt spenaten och de gröna ärterna, rör om väl. Slå på vattnet, krydda med salt och svartpeppar och rör i Crème Bonjour Örtagård
Ta sedan upp med hålslev och lägg i en sil, skölj med kallt vatten och pressa sedan ut vätskan. Den här gröna gazpachon får framförallt sin intensiva färg från spenat, men jag har även i koriander, gurka ochlime
Jag har sällan varit med om en så segdragen och envis sjuka. Olika mjölk- eller yoghurtsorter, olika frukter, grönsaker och bär, olika bär- och proteinpulver, olika slags sötning, olika oljor och olika slags mandel- eller nötsmör
kycklingpastamed soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.