Det var säkert många som firade kanelbullensdag i alla fall, vilket det också var. Den ska innehålla naturligt fett (inte ersatt medförtjockningsmedel) och naturligt socker (inga sötningsmedel)
Har ni också kanelbullar över från kanelbullensdag. Efter att ha värmt några bullar i ugnen och ätit tillsammans med ett glas mjölk kände jag att jag ville göra något annat kul med de som var kvar
Glad Kanelbullensdag. Själv kunde jag inte motstå doften från nybakta bullar på Pressbyrån så det landade en varm bulle tillsammans med kaffet och tidningen tidigare idag
Förhoppningsvis är vädret med oss så att det kan bli några prommenader. Lite avtrubbad är jag efter ett gamalt jobb där varje måndag inleddes med ett extremt bullbakande
Dinkelmjöl och havregryn var vad som fanns att jobba med. Allt handlar väl om förväntningar, om man förväntar sig att de skall smaka som en klassisk kanelbulle bli man garanterat besviken, om man däremot tycker det är ok med en annan, lite tyngre, vuxnare konsistens men nötig ton, ja då kommer man gilla det här receptet
I förrgår var det kanelbullensdag, då bakade jag en kanelbullekladdkaka. Men det var som en äpplekaka med kanel fast utan äpple och ändå kladdig…en höstig kaneldröm ni måste testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.