Idag. " med denna kanelbullekaka goding. En mjuk kaka i långpanna full med kanel fyllning och glasyr. Istället för smuldeg har jag gjort en mjuk kanel fyllning som topping som sjunker in i kakan medans den gräddas
Lagom stora att ta en (eller flera) och rätt så lätt att frakta och ta med sig (till jobbet eller liknande) och håller länge i en plåtburk i rumstemperatur
Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det. Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi
Till middag idag gjorde Fredrik min man pasta med gräddkantareller och västerbottenost. När jag tänker närmare på det så blir jag väldigt arg på att det skall vara så, att man skall vara så van vid alla tillsattser och smakförstärkare att man tycker det smakar konstigt med "riktig" mat
När jag förklarade att det var en sockerkaka varvad med kanelsocker blev han jättebesviken då han hade föreställt sig en kaka med vanliga kanelbullar, så idag blev det en riktig kanelbullekaka
Nybakade kanelbullar med ett glas kallt mjölk, det är lyx det. Dock har man ju inte tiden till att baka kanelbullar alla gånger speciellt inte när man besök man kanske inte räknat med
Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Det bästa med grytor är att de blir godare när man värmer på dem, så gör mycket och du har till flera middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.