De allra bästa kanelbullarna med alla tips och tricks kommer här. Ät dem purfärska eller frys in så du alltid har en kanelbulle redo till dig själv eller då du får gäster
De här kanelbullarna är de bästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Är det verkligen värt det att börja experimentera med helt nya ingredienser som man inte vet vad de är och hur de fungerar
Salta och peppra dem och stek dem till fin färg. Lägg dem sedan i en ugnsform. Vispa ihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar och koka ihop
Lägg i resterande ingredienser förutom smöret. Kör ihop degen långsamt med krok. När degen gått ihop ökar du tempot lite och tillsätter smöret lite i taget
Vispa absolut inte med någon elvisp utan rör bara försiktigt tills allt blandats. Bästa och enklaste tårtbotten ska ni få recept på nu och sen även min goda Dulce de leche mousse tårta såklart
Lägg i resterande ingredienser förutom smöret. Kör ihop degen långsamt med krok. När degen gått ihop ökar du tempot lite och tillsätter smöret lite i taget
Idag har jag bakat bullar, det finns några tips på hur man kan göra för att få de på bästa sätt, att man ska använda sig av rumsvarmt smör och inte smält är nog en generationsfråga, min mamma skulle aldrig baka bullar så trots att hon tycker att mina bullar är luftigare än hennes, gamla rutiner är svåra att bryta
Att rulla och koka köttbullar är ett bra underhållning en regnig dag. Eftersom jag kokar dem, är det bara att ge dem lite fin stekyta när det är dags att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.