Roys bästa kanelbullar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 g jäst
  • 250 g mjölk (2,5 dl)
  • 570 g vetemjöl (9,5 dl)
  • 3 g salt (0,5 tsk)
  • 5 g malen kardemumma
  • 90 g strösocker (1 dl)
  • 55 g ägg (1 st)
  • 110 g smör, rumstempererat
  • 1 ägg, till pensling
  • pärlsocker, att strö på
  • 200 g Mandelmassa
  • 10 g vaniljsocker (1 msk)
  • 30 g kanel (0,5 dl)
  • 150 g smör, rumstempererat
  • 150 g vatten (1,5 dl)
  • 95 g strösocker (1 dl)
  • Vetedeg 30 g jäst 250 g mjölk (2,5 dl) 570 g vetemjöl (9,5 dl) 3 g salt (0,5 tsk) 5 g malen kardemumma 90 g strösocker (1 dl) 55 g ägg (1 st) 110 g smör, rumstempererat 1 ägg, till pensling pärlsocker, att strö på
  • Kanel och mandelfyllning 200 g Mandelmassa 10 g vaniljsocker (1 msk) 30 g kanel (0,5 dl) 150 g smör, rumstempererat
  • Sockerlag 150 g vatten (1,5 dl) 95 g strösocker (1 dl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.