Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Så när jag köpt det och började leta recept visade det sig att alla recept var med vanlig slanggurka
Kakan får också så passligt bli mitt bidrag till Söta sakers utmaning som i mars är "personligt". Jag tycker så mycket om att gå i skogen och plocka bär och frysen fylls med alltför många liter av både blåbär och hallon
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Gulasch kan göras antingen som soppa eller som gryta, men för mig är det nästan detsamma för jag äter den gärna med mycket rotfrukter i som en egen rätt utan tillbehör
Med basen färskost och lite crème fraiche eller kanske en gnutta mjölk (för att göra oströran lite lättare att bre på) så har man en bra röra som kan smaksättas precis som man själv vill
I en debattartikel publicerad i SVT Opinion hävdar dietisten Elisabet Rothenberg att äta glutenfritt är irrelevant för de flesta med undantag för de personer som har sjukdomen celiaki (glutenintolerans)
Det blir nämligen allt vanligare att företag väljer att tillsätta protein i vanliga livsmedel. Ett undantag från den här regeln är dock veganer, som faktiskt kan riskera att få proteinbrist om de inte har tillräcklig kunskap om var de ska få den ifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.