1. Värm ugnen till 150 grader. 2. Strimla potatisen och lägg hälften på botten av en smörad form. Fördela hälften av löken ovanpå och därefter ansjovisen
Den vackra slottsparken fullkomligt andas jul med brinnande marschaller vid infarten och runt om i området med mysiga eldstäder som man kan stå och värma sig vid
Nu har Kungahuset äntligen lagt upp information om bröllopsmeny komponerad av Stefano Catenacci. Jag har varit så nyfiken och väntat som bara den på den
Sagt och gjort, den första jag valt ut är finalisten Fredrik Lagberg på Görvälns slott. Hans rätter i finalen tyckte jag var otroligt vackra med rödberta, grönkål, långkok och Le Creuset-set (jag smakade inte men smakade rödbetscremen på slottet och den var gudomlig)
Jag har ätit denna potatis även på Zorbas grekiska restaurang i Kalmar och det är precis lika gott där så naturligtvis har jag försökt efterlikna denna delikatess
Den bästa nånsin är solklart Kebabben i Kalmar på Larmgatan. Nä, så vill man ha en riktigt god kebab och tillika kebabsås då är det Kebabben i Kalmar som gäller
här) började protestera högt igår efter både en heldag i kalmar i onsdags och en dag med handling och ärenden på stan igår… Undra hur lång tid de ska ta innan vi kommer överens och börjar samarbeta
Bronco har ”förbrukat” vår dörrmatta så en ny sådan behövs också införskaffas, sen ska vi ta en promenad med honom vid Kalmarslott innan sedvanligt restaurangbesök
Snöblandad storm igår morse när jag körde till Kalmar och vägskyltarna var täckta av snö…. Ja, när hösten kom till Öland igen så tyckte jag det passade bra med en värmande lufsa
Varje sommar hade vi som tradition att vi tog en långritt på dryga två milen till Tullgarns slott. Så där någonstans i vad som nu känns som en overklig saga blev jag kär i Tullgarns slott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.