Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kalldillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Förvara kallt tills servering. Den här såsen påminner lite om den man fick i skolan tillsammans med sprödbakad spätta och potatis, men den är inte exakt likadan
Ställ kallt. Häll upp oljan i en liten kanna. Mixa ägg, vinäger, senap, salt och peppar i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle under tiden maskinen är igång, kör tills det blir en tjock majonnäs
Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen. Kalldillsås. Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylskåp till serveringen
Kalldillsås. Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medan laxen står i ugnen
Sätt ugnen på 200 grader. Börja koka potatis. Lägg laxbitarna i var sin foliebit. Salta och peppra. Fördela citronsaft från en halv citron över de 4 laxbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.