Kalasgod fiskpaté
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé av torsk, kolja och lax
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 2 msk potatismjöl
  • 3 ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  • 100 g kallrökt lax, strimlad
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk löjrom eller sikrom
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • 1 1/2 dl kräftstjärtar
  • dill
  • rucolasallat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.