Hacka gul lök, vitlök och skala och skiva. morrötterna. Fräs i en kastrull utan att det tar färg. Späd med vatten och ev vin och lägg i buljongtärningarna
Tina de djupfrysta filéerna. Droppa lite citronsaft över och rulla ihop filéerna. Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat
Små mini syltgrottor är söta på kakfatet. Och eftersom de är så små så får man såklart ta två. 200 g smör1 dl socker1 dl marsanpulver4 dl mjöl1 tsk bakpulverValfri sylt (jag använde bärmoset som blev över från blåbärssaftkoket)Rör ihop smör och sockret
Tina de djupfrysta filéerna. Droppa lite citronsaft över och rulla ihop filéerna. Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.