Bryt chokladenibitaroch smält tillsammansmed smöret i en kastrull eller i en skål imikron. Rabarber är något som jag verkligenförknipparmed sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj medlite andra smaker än en traditionell smulpaj
Blanda ihopmed resterande ingredienserochtillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten. Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel
Julgodismedchoklad, nötter och kokos. Smält mörk choklad över vattenbad och låt svalna lite grann. Enkelt och snabbt är extra bra vidjultider när det redan är mycket att stå i
Här hittar Du då min varma Chokladmed Kardemumma ochVispgrädde, från bloggens barndom. Mycket gott blir det dessutom, särskiltmedegenhändigt odlad chokladmyntai
Sedan har jag stuckitfruktbitar, bär, minimarshmallowsoch maränger på en liten gaffel och doppat ichokladen, som höll sig hyfsat varm medan jag åt, trots avsaknaden av fonduegryta
Täck plåtarna medfolieoch strö rikligtmed kokos över plåten. För er som inte tycker om kokos så går det bra att använda sig av någon annan smak, ett gott alternativoch en kontrast tillcitronochchoklad tycker jag är chilipeppar, använd fräsch eller torrkrydda, det som passar dig bäst
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.