Kakaoglacerad chokladparfait fylld med åkerbärssylt
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 gram Valrhonachoklad mörk (70%) , eller annan mörk choklad
  • 50 gram Valrhonachoklad vit , eller annan vit choklad
  • 1 dl åkerbärssylt
  • 2 dl grädde
  • 5 st äggula (or)
  • 3 msk socker
  • 2 msk vatten
  • 180 gram socker
  • 2.25 dl vatten
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 20 gram mörk choklad
  • 35 gram glykos , flytande socker som finns på Apotek
  • 4 st gelatinblad
  • 1.75 dl kakao
  • 10 gram vit choklad , till valfritt mönster i den märka chokladen
  • 100 gram mörk choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.