en mandelmarängbotten, därpå en kaffetryffel, och slutligen en kolakaramellkrämmed hasselnöt, som alldeles lagom seg omslötkaffetryffeln - både smakmässigt, med sin sötma i kontrast till kaffets beska, men också texturmässigt, till den fastare tryffeln
Så det fick alltså bli mini-kaffepavlovas (i stil med tapas, går ju lika bra att göra en stor pavlovatårta omman vill) med en mörk choklad- och kaffemousse och en vit kaffetryffel drizzlad över
Snabblagade kaffesmakande tryfflar. Bra att svänga ihop när man får oväntat besök. Smaken går att variera i oändlighet och kaffet kan bara uteslutas och bytas ut mot vatten
Ska definitivt prova igen, kanske med en kaffetryffel. Igår bakade jag brownies medkrämiglimeglasyr, riktigt goda men jag tror dem skulle bli ännu godare med en chokladglasyr av nåt slag
Kaffetryffel. Kära kaffeälskare, här kommer receptet du har väntat på. Kaffetryffel. Rör ner smöret. Häll gräddblandningen över chokladen och rör tills chokladen smält
KAFFETRYFFELMED VALNÖT. Det är rätt små skillnader i tillagningen av de olika sorterna, men jag skriver dem var för sig ändå, så det inte blir alltför rörigt
Bryt chokladen i en skål, häll över gräddblandningen och rör om tills chokladen smält. Häll ut tryffeln på ett fat eller i en fyrkantig form, alternativt långpanna och täck med plastfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.