en mandelmarängbotten, därpå en kaffetryffel, och slutligen en kolakaramellkräm med hasselnöt, som alldeles lagom seg omslöt kaffetryffeln - både smakmässigt, med sin sötma i kontrast till kaffets beska, men också texturmässigt, till den fastare tryffeln
Så det fick alltså bli mini-kaffepavlovas (i stil med tapas, går ju lika bra att göra en stor pavlovatårta om man vill) med en mörk choklad- och kaffemousse och en vit kaffetryffel drizzlad över
Snabblagade kaffesmakande tryfflar. Bra att svänga ihop när man får oväntat besök. Smaken går att variera i oändlighet och kaffet kan bara uteslutas och bytas ut mot vatten
Den bestod av chokladbotten, kaffetryffel, svartvinbärsmousse och svartvinbärssylt med vanilj. Kaffetryffel80g choklad40g väldigt starkt kaffe40g gräddeHacka chokladen och koka upp grädde och kaffe
Ska definitivt prova igen, kanske med en kaffetryffel. Igår bakade jag brownies med krämig limeglasyr, riktigt goda men jag tror dem skulle bli ännu godare med en chokladglasyr av nåt slag
Go söndag på Er alla. Helgen har rullat på i 180, sätter mig ner för fösta gången i dag tror jag. Strax dags att ställa sig upp o planera veckan som kommer
Kaffetryffel. I veckan så var ja och tackade mina underbara trafiklärare samt hela körskolan för all hjälp och vägledning för att idag kunna ha ett körkort
Hasselnötsmaräng med kaffetryffel. Kaffetryffel. Fyll i hälften av moussen i formen ovanpå kokosbotten, lägg försiktigt i hasselnötsbotten med kaffetryffeln och fyll på med resten av moussen
KAFFETRYFFEL MED VALNÖT. Det är rätt små skillnader i tillagningen av de olika sorterna, men jag skriver dem var för sig ändå, så det inte blir alltför rörigt
Koka upp grädden och tillsätt det frystorkade kaffet. Rör ned smöret vid 40 grader. Bryt chokladen i en skål, häll över gräddblandningen och rör om tills chokladen smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.