På helgen kan man väl unna sig något gott, här är en kaka jag bakade för någon helg sen. Ibland får jag för mig att jag vill mixtra ihop någon egen kaka, då kollar jag runt lite och tar lite här och lite där, och har man tur så blir det gott
Häll nybryggt kaffe över spriten. Floata försiktigt grädden i kanten av kaffet så att den skiktar sig. 1 liten rackare3 cl baileys3 cl cointreau15 cl nybryggt kaffegrädde, lättvispadchokladströsselMät upp baileys och cointreau i ett irish coffee-glas eller ett vinglas. 15 cl nybryggt kaffe
2 cl kakao- kaffe- eller gräddlikör som Kahlua, Tia Maria, Baileys eller Dooleys Toffee Cream. 2 dl varmt bryggkaffe. 1/2 tsk chokladströssel eller 1 krm kaffepulver till garnering
Och de var precis så goda som jag tänkt mig, en riktig vuxen-kaka, perfekt till kaffet. Tips – jag tog hälften vitt socker och hälften mörkt muscuvadosocker vilket gav en mindre söt kaka, men det går lika bra med bara vanligt socker
Älskar du som jag Baileys, kaffe och grädde. -) så älskar du även Kaffe Karlsson. Häll upp Baileys och cointreau i ett glas, tillsätt kaffet, rör runt lite och tillsätt grädden på toppen
Så här till helgen är det alltid gott med en kaka till kaffet. Att baka enligt Paleo är inte alltid lätt men allt experimenterande i köket börjar ge resultat och idag bakade jag denna härliga mjuka kanelkakan helt enligt Paleo
Har drabbats av en enorm bakiver. Det är märkligt det där, ibland är man bara utled på att baka, sedan kommer man in i en period när man har lust att testa att baka alla möjliga sorters bröd, bullar och kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.