På helgen kan man väl unna sig något gott, här är en kaka jag bakade för någon helg sen. Ibland får jag för mig att jag vill mixtra ihop någon egen kaka, då kollar jag runt lite och tar lite här och lite där, och har man tur så blir det gott
När vi var i stugan i helgen fixade jag till dessa godingar. 25 dl fiberhavregryn (mixade till mjöl). Smaksätt t ex med F1 choklad eller F1 vanilj och kanel, lite russin, nötter eller vad du har hemma. 25 dl fiberhavregryn (mixade till mjöl). 1 choklad eller F. 1 vanilj och kanel, lite russin, nötter eller vad du har hemma
Så här till helgen är det alltid gott med en kakatill kaffet. Att baka enligt Paleo är inte alltid lätt men allt experimenterande i köket börjar ge resultat och idag bakade jag denna härliga mjuka kanelkakan helt enligt Paleo
Ett säkert kort är att baka cookies och särskilt chocolate chip cookies, helt klart beroendeframkallande och galet goda tillsammans med ett glas riktigt kall mjölk
Banan-, choklad- och jordnötsmörskaka toppad med citrontofuost, jordnötsmör och hallon. Äppleklyftor som dekoration (självklart såå goda äpplen att jag inte kunde låta bli att ta till mellis) + kaffe
Superlätt att göra, enkelt att göra till en hel samling folk och väldigt gott. Jag gjorde ganska små bullar så att det skulle räcka till många men du kan också öka och göra något större bullar
Låt stå kvar en liten stund för att stabilisera sig i plåten innan muffins flyttas över till galler. Grädda i 200 graders ugn (mitten), ca 15-20 minuter till fin färg
Den här saftiga kakan kan också smaksättas med plommon eller körsbär om man så vill. Själv har jag fixat kaffe och en saftig picknickkaka som serveras med vaniljkvarg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.