Receptet är från Kafé Tinell’s kokbok och är ett av de som vi gjorde den där dagen då vi hade besök. Det här måste vara en av de absolut godaste och enklaste fisksopporna någonsin
Från Förslöv i norr till Skivarp i syd – här är läsarnas tips på somriga kaféer i Skåne. För ett tag sen efterlyste jag era bästa tips på skånska sommarkaféer (se lista nedan)
instagram 100kitchenstories. När snön ringlade utanför fönstret igår och det såg alldeles för kallt ut för att ens våga ta sig ut, så värmde jag ugnen och bakade bröd
(Jag använde en form som är 25 * 35 cm, så de blir höga som kaféers kärleksmums) Grädda mitt i ugnen 175 grader ca 30 min. 35 cm, så de blir höga som kaféers kärleksmums) Grädda mitt i ugnen
Alfons har nu uppnått en ålder då man kan börja pyssla på allvar. Det roligaste är att även jag får vara med & dessutom komma på alla saker vi ska hitta på -än så länge
Vilken underbar helg vi har haft. Solen har skinit i dagarna två och det har känts som vår i luften. Jag är glad som ni säkert förstår och det har funnits tid till att umgås med släkt och vänner samtidigt som solens strålar har åtnjutits i massor
Zzzzzz. Jag känner mig som en björn som gått i ide och vill sova i sisådär 6-7 månader. Nej jag skojar inte, jag känner mig verkligen trött på vintermörkret och kylan
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget. Egentligen inte avsiktligt alls men jag har helt enkelt haft svårt att för mig till att blogga
Ingredienser. 1 bit vattenmelon. 1 msk gin. 1 nypa socker. 2 msk vatten. många isbitar. Jag har en liten och smidig mixer (C3 minimix) som är perfekt till att vispa grädde och göra snabba drinkar
Under vår resa stannande vi till vid ett underbart litet kafé som låg på en höjd med en fantastisk utsikt över de gröna kullarna och det turkosa vattnet (så vackert
Sernik på ett kafé i Warszawa. Jänkarna har lyckats med att exportera sernik tillbaka till Polen där den serveras just som cheesecake av många kaféer i dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.