Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Häll upp i portionsformar och låt stå i kylen ett par-tre timmar innan servering. Till efterrätt gjorde jag denna lite nyttigare variant av chokladpudding
Hanburgare stod på menyn och idag testade jag ett LCHF-bröd till, supergott. Idag har det varit stekhett ute och då passar det ju underbart med att avsluta kvällen med att grilla lite
Rör ned kakao och vänd ihop chokladsmöret med ägg-grädden. Choklad tryffel kaka a´la After Eighet. Bryt ned chokladen och rör ned i det varma smöret, tills det smält
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
-( Hoppas nu bara att vi andra klarar oss för om en vecka drar vi iväg till Kanarieöarna och då vill man ju inte sitta på planet med världens förkylning
Den uppskattas av alla men det är min erfarenhet då den serverades på gårdagens hummer fest. Hacka chokladen och smält den tillsammans med smöret i en kastrull
Jag hittade receptet på LCHF-arkivet där man för övrigt kan hitta många bra recept, in och kika. -). Så himla gott tycker jag och så himla enkelt att göra
Serveringsförslag. En råkostsallad och quinoa matchar bra. Slå på mjölken/grädden och krydda efter smak, låt koka i hop 5-10 minuter. 2-3 dl mjölk/grädde. 2-3 msk tomatpuré. 1-2 tsk grovmalen svartpeppar. 1-2 tsk sambal oelek (Chilliröra i burk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.