Ingredienser500g nötfärs alt. blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2.5 dl matlagningsgrädde1 tsk italiensk salladskrydda1 tsk kalvfond
Ingredienser
500 g
nötfärs alt. blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2.5 dl matlagningsgrädde1 tsk italiensk salladskrydda1 tsk kalvfond
Fetaost biffar medsoltorkadetomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
Servera tillsammans med klyftpotatis. Strö över fetaost, tomateroch rosmarin. Älskar när fetaost läggs i mot slutet och blir lagom smälta i den varma såsen
Fördela spenat, feta ochsoltorkadetomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.