Eftersom vihar en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju liteknasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju intevarje dag jag gör efterrätt
Så länge jätteföretagen kontrollerar forskningenkommerviinte att komma någonstans utan det krävs nog att oberoende uppdragsgivarekliverin och tar mera mark här, tex statligt aggerande
Lägg över på en tallrik, låt svalna och mosa dem sedan med en gaffel. Just sättet att göra något gott av vad vi hade kvari matväg och att stå och riva parmesanost så det flög hit och dit kändes liteJamieOliver-aktigt
Låt koka under lock tillsköttet är mört. Det jag saknade pådet gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom dethar hänt så mycket på matfronten är den korta inledningentill receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.