Köttbullar är traditionellt och det är gott. Och man kan göra de på tusen otraditionella sätt. Jag mixar alltid till mina på olika sätt, senast i raden med asiatiska kryddor och kokoscurrysås
Rulla köttbullarna i vetemjölet för att ge dem struktur, en fin färg och yta. Rör ner pastan i stekpannan med såsen och köttbullarna, garnera med persilja
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.