I söndags var jag hemma hela eftermiddagen och passade på att ägna mig åt ett hederligt långkok. För ett par månader sedan åt jag en så himla god chiligryta på Köttbaren i Stockholm, och ända sedan dess har jag velat laga en egen
Vi testade att göra hamburgare med en Sous Vide. Vi använde hamburgare på grovmalen högrev. Måste säga att av det som vi provat att laga med Sous Vide så var det just hamburgare som blev godast
Förra måndagen var vi med vännerna John och Henrik och åt på Köttbaren. Trevligt ställe men jag frågar mig än vad de tänkte när jag fick in min mat ca 10-15 min före de andra tre
I lördags åt Olof och jag lunch på Köttbaren i Stockholm. Det är en restaurang som både serverar mat och säljer kött över disk, och som sitter ihop med Melker Anderssons populära restaurang Grill
Senaste tillskottet i Melker Andersson-imperiet är Köttbaren på Tegnérgatan. Har varit där ett par gånger de senaste veckorna och varje gång har det varit fullsatt
I saluhallen finns något det kallar Saluhallens helgkasse. Eftersom vi traskade runt på Öland den dagen de hade premiär, så åkte jag och kikade in saluhallen denna helgen istället
Förra helgen var det stor burgarfest. En kompis bjöd hem mig och ett gäng grabbar för att äta burgare. Ett sånt tillfälle att både få laga och äta finburgare kunde jag självklart inte tacka nej till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.