Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Inte idag dock. Jag har en Brillat Savarin som börjar mogna och en onödigt god bit färsk Pecorino som jag hör ropa på mig från köket
Jag har bakat dessa för länge sedan. För er som blir sugna kommer receptet här. Det här behöver du. (Jag fick 24 frallor på en sats). Grädda i 200 grader ca 12-18 min, tills frallorna fått fin färg
aminosyror, vitaminer och antioxidanter, men just till snacks rostar jag nötterna ändå, eftersom jag tycker att smaken av mandeln framträder så mycket mer och blir så mycket godare
Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Är det bra så är det bra. Det härär bra. 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott
Just nu är MITT behov att bli mer basisk i kroppen. Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde. Idag har det blivit lek med båtar i badkaret, playmobil är toppen
Vispa ägg, sötströ, honung ljust och luftigt i några minuter. Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Koka upp, dra sedan av den från värmen. Känn med en sticka om den är klar. Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till
Boken säljer redan bra och ligger i topp för hälsoböcker i Sverige men många undrar ändå till exempel över hur innehållet skiljer sig från andra hälsokokböcker som finns att köpa just nu
Jag ligger o tänker på att jag vill ta ut granen som börjar se väldigt ledsen och hängig ut, (ungefär som min egen spegelbild just nu) Och jag vill ta bort tomten som bara står å ler å ser så ironiskt glad ut närjag går förbi
-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. För visst är man det när man tillagar en stek med diverse tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.