Biscottin ska va hård o ej kännas mjuk när tiden gått ut. Ta ut biscottin o sänk ugnen till 120 grader o dela den i önskad storlek jag brukar gör ca 1 cm tjocka kakor
Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
17 Dec. 17. 40. Twitter. Facebook. Julig sallad. 1kommentarer. Nu på vintern blir det mycket soppor och grytor, men ibland kan det vara gott med lite variation
Veckorna före jul brukar vara ganska hektiska för de flesta av oss. För att orka med all julstädning, shopping, pyntande och glöggande gäller det att ha med sig bra mellanmål
Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Blanda ströbröd, vatten och grädde i en skål och låt det svälla i 5 minuter
Sitter ni kanske och funderar på nån julig efterrätt. Ja, då kanske detta kan vara något. Klementiner som lagts i en julkryddad lag och som serveras med lättvispad mandelgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.