Koka upp dem tillsammans med citronskal, gräddeoch honung. Koka upp grädden igen. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Dra av grädden från värmen och lägg i chokladen. Hetta upp grädden. Jag måste ju dela med mig av receptet till den supergoda efterrätten vi åt igår kväll
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Garnera med florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Koka upp grädden i en kastrull och häll över chokladen, rör tills den smält. Idag gör vi god chokladtryffel med smak av rom, havssalt och rullad i kakao och karamelliserad mandel
Skala rödbetan och riv ner den i en kastrull, slå på gräddenoch klicka ner getosten. Chokladtryffel med rödbeta och chèvreDessa frestelser innehåller både rödbeta och chèvre, smaker som gifter sig väldigt väl tillsammans
Koka upp gräddeoch smör i en kastrull. Ta ut tryffeln och skär den i bitar med en vass kniv. Bryt chokladen i bitar och rör ned i gräddblandningen så att det smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.